Seat León ST 1.0 EcoTSI Style Connect / Apple carplay / android auto / navi

Prijs
€ 10.500,-
Autorapport
Merk
Seat
Model
León ST
Uitvoering
1.0 EcoTSI Style Connect / Apple carplay / android auto / navi
Kenteken
JL-989-V
Carrosserie
Stationwagen
186.734km
Apk
Ja, tot 24-10-2024
Datum eerste toelating
24-10-2016
Bouwjaar
10-2016
Kleur
Zwart metallic
5
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld, 6 versn.

Opmerkingen

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Seat Leon ST die 186734 kilometer op de teller heeft staan. De aandrijving van deze Seat komt voor rekening van een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het complete geluidsspectrum van de hi-fi krijgt een extra boost door het high performance audiosysteem. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Schakel simpel en veilig naar uw favoriete artiest met de audiobediening op het stuur. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem met harde schijf. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. In deze Seat kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook is de Seat uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Seat Leon ST is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Lijkt deze Seat u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

= Meer informatie =

Modelreeks: jun 2015 - dec 2016
Modelcode: 5F
GVW: 1.770 kg
Emissieklasse: Euro 6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 125 - € 141 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:

- Standaard (€ 295): Het standaard afleverpakket bestaat uit: * Nieuwe Apk keuring * Inspectiebeurt * De auto gewassen en van binnen uitgezogen. * 1/4 volle tank * 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak.
- Extra (€ 695): Het Extra afleveringspakket bestaat uit: * Nieuwe Apk keuring ( of minimaal1 jaar geldig ) * Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * Volledige reinigen van binnen en buiten inclusief poetsbeurt. (indien nodig) * 1/2 volle tank * 6 maanden Langwerden garantie gelijkwaardig aan Bovag ( bedrijfswagens 3mnd garantie ) * Airco service * 4 wiel uitlijning controle
- Compleet (€ 895): * Nieuwe Apk keuring ( of minimaal1 jaar geldig ) * Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * Distributieriem vervanging indien nodig binnen 1 jaar of 15.000 km * Volledige reinigen van binnen en buiten inclusief poetsbeurt.(indien nodig) * 1/2 volle tank * 12 maanden Bovag garantie ( bedrijfswagens 3mnd Bovag garantie ) * Airco service * 4 wiel uitlijning controle.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; Nieuwe APK

Bij de aanschaf van een auto, gaat het niet alleen om de auto zelf. Iedereen maakt een andere afweging wat betreft service, garantie en prijs. Daarom bieden wij onze auto’s zo scherp mogelijk aan voor een meeneemprijs
Om service en garantie optimaal op elkaar af te stemmen hebben wij voor u 3 afleveringspakketten samen gesteld, deze staan ook op onze website vermeld.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.autolangwerden.nl. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 07.30 tot 17.30 Zaterdag 09.00 tot 14.00 uur. Wij doen ons uiterste best om de advertentie van juiste informatie te voorzien, desondanks kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Tot ziens bij Autobedrijf Langwerden te Wichmond.

  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Achteruitrijcamera
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airbag(s) hoofd voor
  • Airbag(s) knie
  • Airbag(s) side voor
  • Airco (automatisch)
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  • Alarmsysteem
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Apple carplay
  • Apple Carplay / Android Navigatie
  • Armsteun voor
  • Audio installatie premium
  • Audio-navigatie full map
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
Motor
Brandstof
Benzine
Tankinhoud
50 liter
Vermogen
85 Kw / 116 Pk
Topsnelheid
202 km/h
Acceleratie
9.8 sec. 100 km/h
Verbruik
Gecombineerd 4.3 l/100km
In de stad 5.3 l/100km
Op de snelweg 3.7 l/100km
99 g/km
Energie label
 A
Transmissie
Handgeschakeld, 6 versn.
Cilinders
3 (999cc)
Koppel
200 Nm
Exterieur
Kleur
Zwart metallic
5
Gewicht
1136 kg
Wegenbelasting
€ 125 - € 141 per kwartaal per kwartaal / per jaar
Afmetingen
4650 mm x 1820 mm x 1450 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Velgmaat
16 inch
Wielbasis
2640 mm
Laadvermogen
Max 634 kg
Aanhanger
Ongeremd 610 kg geremd 1000 kg
Interieur
5